Vásárlási feltételek

 

Tudnivalók a kismamafutar.hu webáruházban történő vásárlásról.

Regisztráció
Regisztrációt követően a felhasználónév és jelszó segítségével lehet belépni.
Az adatok helyessége a vásárlás jóváhagyása előtt ellenőrizhető, az adatok módosíthatók, rendszerünkből a regisztráció törlése bármikor kezdeményezhető e-mailben az info@kismamafutar.hu
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre küldött levéllel.

A regisztráció során megadott adatokat a kismamafutar.hu kizárólag a vásárlás lebonyolítása érdekében használja és tárolja az adatkezelési szabályzat rendelkezései szerint.

A kismamafutar.hu webáruházban történő vásárláshoz, böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges regisztráció.

Megrendelés
A megrendelések leadása a Kismamafutár webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.kismamafutar.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk.

Megrendeléshez a terméklistázó oldalakon vagy a termékek saját oldalán a „Kosár” gombra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása, illetve elküldése előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható.
Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. A kismamafutar.hu a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések az oldalra való belépést követően a felhasználó nevére kattintva a felhasználói fiókban megtekinthetőek. A megrendelt termék kiszállítására vonatkozó adatokat a rendelés visszaigazolása tartalmazza. A kismamafutar.hu-t a 30 napot meg nem haladó szállítási késedelemért felelősség nem terheli.
A megrendelést a kismamafutar.hu saját rendszerében tárolja, amely később is visszakereshető.

Az egyes termékeknél feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót-t, de a házhozszállítás költségeit nem.

A kismamafutar.hu webáruházat a Target Sales Group Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi, Fő út 16-18.
adószám:13410258-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-101627
bankszámla szám: 11600006-00000000-24320890 bejegyző bíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, e-mail cím:info@kismamafutar.hu. (Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez) üzemelteti.
Kereskedelmi tevékenység nyilvántartásba vételének száma:1233/2013/B
Nyilvántartó hivatal: Dunakeszi Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala
A webáruház az Internet hálózatán a www.kismamafutar.hu. URL cím alatt érhető el.

A kismamafutar.hu a weboldalon található esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállal.

A weboldalon található termékleírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos és pontos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A kismamafutar.hu áruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja a vásárlási és szállítási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével.

Személyes átvétel
A személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Szállítás
A küldemények kiszállítását partnerünk a GLS Hungary Kft. végzi.
Székhely, telephely, központi vevőszolgálat:
H-2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.
Általános Üzleti Feltételei

Házhozszállítás

A kiszállításról a vevő email és SMS üzenetben kap tájékoztatást a GLS futárszolgálattól.

Amennyiben a kiszállítás során a csomag kézbesítése sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd egy ismételt kísérletet tesz a csomag kiszállítására. Sikertelen kézbesítés esetén az ismételt kiszállítás díja a vevőt terheli. A kézbesítés sikerességét a futárszolgálat által kiállított átadás-átvételi igazolás bizonyítja. Sikertelen kézbesítésnek minősül, ha a vevő által megadott szállítási címen nem tartózkodik a vevő, vagy általa a küldemény átvételére feljogosított személy.

A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk!
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
Minden megrendelés mellé a gyártó/importőr által biztosított termékinformációs anyagot vagy katalógust adunk.

 

GLS csomagpont

Csomagját kérheti GLS csomagpontra is, ahol kényelmesen és saját időbeosztása szerint veheti át a megrendelt termékeket.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket.

A csomagpontok nyitvatartása megtekinthető ide kattintva.

 

Szállítási díjFizetési módok
A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani.
A fizetés történhet utánvéttel (készpénz) vagy bankkártyás fizetéssel.

1. Utánvétes fizetés (személyes átvételkor vagy futárnak)
A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni.

2. Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a teljes vételár számlánkra történő beérkezését követően kezdjük meg.
Közlemény/megjegyzés rovat: Kérjük, ide írja be az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő rendelési számot.
Amennyiben a megrendelés ellenértékének átutalása 5 munkanapon belül nem történik meg, a megrendelést töröljük rendszerünkből, erről a megrendelőnek e-mailt küldünk.

Reklamáció

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag állapotát alaposan ellenőrizni, és sértetlen állapot esetén az átvételi elismervényt aláírni. Sérült csomagról a kézbesítőnek jegyzőkönyvet kell kitöltenie. Ha sérülést lát, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

A vásárlást igazoló számlákat a küldeménnyel együtt juttatjuk el a megrendelőknek.

A csomag tartalmára vonatkozó minőségi és mennyiségi reklamációt a házhozszállítás követően haladéktalanul, de legkésőbb három munkanapon belül szükséges megtenni írásban. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. A reklamációt haladéktalanul kivizsgáljuk, és írásban vagy telefonon kapcsolatba lépünk a vevővel. A hiányzó árut pótoljuk, hibás áru esetén a terméket cseréljük. Ezen esetekben az oda- és visszaszállítás
költsége az eladót terheli.

A kismamafutar.hu fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk.

A kismamafutar.hu fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a kismamafutar.hu weboldalon és áruházban.

Amennyiben a kismamafutar.hu a megrendelt terméket nem tudja beszerezni 14 napon belül úgy a kismamafutar.hu felveszi a vásárlóval a kapcsolatot és a megrendelés módosítását kínálja fel, vagy a kifizetett összeget a Target Sales Group Kft. visszatéríti.
A fenti esetben aTarget Sales Group Kft.. a visszatérített összegre kamatot nem fizet, a vásárlás meghiúsulásából eredő közvetlen és közvetett (következményi) károk vonatkozásában a Target Sales Group Kft. a felelősségét kizárja, ide nem értve a Ptk. 314.§ bekezdésében írt eseteket.

Jótállás
Az áltanunk forgalmazott termékekre jótállást vállalunk. Kérjük, hogy a termékek használatba vétele előtt győződjön meg a termék kifogásolhatatlan állapotáról és működőképességéről!
A termék csomagolását NE TÉPJE SZÉT ÉS NE DOBDJA KI, mert csomagolás nélkül nem áll módunkban a terméket visszavenni!

A jótállás nem áll fenn, ha a forgalmazó vagy a megbízott szervíz bizonyítja, hogy a hiba rendeltetés ellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás miatti kár vagy egyéb a vásárlás után keletkezett okból következett be.
A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a termékhez az importőr használati/kezelési útmutatást mellékel. A vevő köteles az abban foglaltak betartásával eljárni.
A használati utasítástól eltérő használat, illetve kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén a termékért a kismamafutar.hu jótállást nem vállal. A fenti okból eredő hibák javítási költsége a jótállási időtartalmon belül is a vevőt terheli.
A készülék cseréjére, amennyiben a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlás napjától számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, és a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza, a forgalmazó jogosult.
A szavatosságra és a jótállásra a Ptk.-ban, a 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendeletben, valamint a 49/2003 (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A kismamafutar.hu áruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

Elállás a vásárlástól
A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
Ebben az esetben az eladó a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti. A vevő köteles viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (a szállítási költséget abban az esetben is, ha az értékhatár miatt a szállítás ingyenes volt). A vevő ebben az esetben köteles a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítésére.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.
Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az elállási jogról bővebb információ ide kattintva érhető el.

Milyen esetekben nem érvényesíthető az elállási jog?
A 45/2014 (II.26.) kormányrendelet "A távollévők között kötött szerződésekről" szóló rendelkezés 14. bekezdés 29.paragrafus e). pontja alá eső és általunk forgalmazott termékeink esetén az elállási jog (termék visszavétel) nem érvényesíthető. Ilyen termékek például (nem kizárólagos felsorolás): fehérneműk,
etetési és szoptatási segédeszközök (mellszívók, cumisüvegek stb.), pelenka, bébiétel, pelenkázó alátét stb.

Ez alól kivételt jelent, ha a termék bizonyíthatóan nem került még használatba, de kibontás után a terméken gyári hiba (hibás anyag vagy technikai probléma) tapasztalható.
A sérült címkéjű vagy csomagolású termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

A vevő 14 munkanapos általános elállási joga több tétel rendelése esetén annak bizonyos részére is megengedett a fenti feltételek betartása mellett.

A felelősség korlátozása
A kismamafutar.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Vis maiornak minősül és ezért a kismamafutar.hu felelősséggel nem tartozik sem a résztvevő, sem egyéb személy irányába különösen de nem kizárólagosan az alábbi esetekben:

· Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat hibás volta.
· Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a kismamafutar.hu
akadálytalan működését és a vásárlást.
· Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
· Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg
bármilyen adat elvesztése, amennyiben az valamely, az üzenet továbbításában részt vevő technikai
berendezés, kapcsolat, vagy az adattovábbítás bármely, a kismamafutar.hu -nak fel nem róható
hibájából, hiányosságából ered, vagy arra vezethető vissza.
· Bármely szoftver nem megfelelő működése.
· Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A kismamafutar.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a kismamafutar.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a kismamafutar.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a kismamafutar.hu áruházban való vásárlásért.

A kismamafutar.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
A kismamafutar.hu jogosult az ár módosítására a megrendelés beérkezéséig. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a kismamafutar.hu -n.

Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A kismamafutar.hu minden olyan személlyel szemben, aki megtévesztéssel, téves vagy hibás adatok szándékos szolgáltatásával, vagy egyéb jogszabályba ütköző eljárással, mulasztással jogtalan előnyt kíván szerezni, vagy ilyen cselekményt megvalósít, haladéktalanul és további értesítés nélkül büntetőeljárást, valamint a jogai és jogos érdekei védelmében szükséges minden egyéb eljárást megindít.

A kismamafutar.hu nem felelős olyan harmadik személyek jogellenes eljárásaiért, általuk elkövetett visszaélésekért, valamint az azzal összefüggésben bekövetkező károkért, akik nem a kismamafutar.hu érdekkörében, vagy általa engedélyezett módon és okból végzik tevékenységüket.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a kismamafutar.hu jogosult a résztvevő regisztrációját érvénytelennek nyilvánítani, a megrendelést törölni és a résztvevő által okozott kár megtérítése iránt fellépni, valamint a résztvevő köteles az ebből eredő kár megtérítésére.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a kismamafutar.hu birtokolja az oldalainkon látható információkat.
Tilos a kismamafutar.hu oldalon található képi elemek, információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése, másolása, vagy azzal bármely rendelkezés.

A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
A weboldalon található anyagok kizárólag a Target Sales Group Kft. előzetes írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel.