Szállítás


Az alább feltűntetett szállítási lehetőségek és azok árai kizárólag Magyarország területén belül érvényesek. Nemzetközi szállítás díjairól kérjük a megrendelés leadása előtt az info@kismamafutar.hu e-mail címen érdeklődjön a célország megjelölésével.

Házhozszállítás

A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk!
A kiszállítás időpontjában kérjük ellenőrizze a csomag sértetlenségét és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt írja alá.
Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd egy ismételt kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

 

GLS csomagpont

Csomagját kérheti GLS csomagpontra is, ahol kényelmesen és saját időbeosztása szerint veheti át a megrendelt termékeket.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatóak, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket.

 A csomagpontok nyitvatartása megtekinthető ide kattintva.

 

Szállítási díjak

*Csomagjának súlyát a „Bevásárlókosár” oldalon ellenőrizni tudja még a megrendelés elküldése előtt.